Pro Republica  republiek republikanisme AERM logo
 
Voorpagina Archief Leo Brabanticus Media-archief Boekbesprekingen Contact Links Zoeken Colofon rss Favoriet Disclaimer    
 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.


Translate this page

Stuur dit artikel door    print-vriendelijke-versie
  
Pantoffelsocialist
de webredactie

Zo zo heer Heijnen,

U durft. Dat wil zeggen, uzelf 'sociaal-democraat' te noemen, een predikaat dat reeds lang voor uw zieltogende clubje is komen te vervallen. Wij stellen als volgt voor: laat het deel 'sociaal' vallen, dan zorgt de democratie er helemaal vanzelf voor dat u voor de volgende termijn niet wordt herkozen.

U geeft desgevraagd aan niet op de hoogte te zijn van de heer De Roys financiële situatie, maar weet desalniettemin wel een dergelijk hard oordeel te vellen. Voorts hoopt u kennelijk weg te komen onder verwijzing naar zijn opleiding. Welnu, heer Heijnen, dan zullen wij u een en ander uitleggen:

  1. Meerdere medewerkers van Pro Republica kennen de heer De Roy persoonlijk - goed tot zeer goed - en weten als geen ander dat zijn deplorabele financiële toestand een rechtstreeks gevolg is van het sloopwerk van Hare Grajesteit. Jawel heer Heijnen, zulke dingen durven wij hier hardop te zeggen.

  2. De hoge opleiding van de heer De Roy - gepromoveerd academicus - is stelselmatig in twijfel getrokken, hetgeen integraal onderdeel uitmaakte van voornoemde sloopcampagne, met als gevolg dat zijn opleiding juist tégen hem werkte. Maar dat wist u ongetwijfeld ook niet. Daarom: mond houden als u niet weet waarover u spreekt.

Tenslotte: waar was u toen Willem de Overbodige - uiteraard: op kosten van de gemeenschap - nota bene de Landsadvocaat tot zijn beschikking kreeg toen hij zonodig over wat vakantiekiekjes moest procederen? Afgezien van het inhoudelijke verschil - skifoto's versus een tot op de grond afgebrand persoonlijk leven - vernemen wij gaarne van u of dezelfde argumentatie hierop van toepassing zou moeten zijn. Inderdaad, de draagkracht van meneer Van Amsberg en zijn nepdoctoraaltje in de hogere sanitatiewetenschappen.

Natuurlijk weten wij het antwoord al, want dat heeft u niet. Daarom stellen wij voor dat u hier, op deze website, uw excuses aanbiedt. Aan de heer De Roy van Zuydewijn. Wij zorgen er dan wel voor dat die bij hem terecht komen.

Pro Republica

----- Original Message -----
From: Ton Biesemaat
To: p.heijnen@tweedekamer.nl
Sent: Wednesday, November 25, 2009 10:33 AM
Subject: Edwin de Roy van Zuydewijn

Geachte heer Heijnen,

Als redacteur van de website Pro Republica www.prorepublica.org zou ik graag van u vernemen of u nog achter uw standpunt staat dat de Nationale Ombudsman beter zijn tijd kan besteden aan arme Nederlanders dan aan de arme Edwin de Roy van Zuydewijn?

Op uw weblog schrijft u dat u de affaire Edwin de Roy van Zuydewijn als een familieruzie beschouwt. Ik heb echter nog nooit van een familieruzie gehoord waarbij een partij met een telefoontje diverse inlichtingen- en veiligheidsdiensten inschakelt. Kunt u uitleggen wat u bedoelt met familieruzie? Het lijkt mij meer misbruik van macht. Overigens een bekend verschijnsel bij de familie Van Amsberg.

Bent u of gaat u overigens nog per touringcar naar Noordeinde voor een niet controleerbare en dus ondemocratische theevisite met mevrouw Van Amsberg? Indien u gaat past zulks bij de rol van volksvertegenwoordiger? Een onderonsje met een niet democratisch gekozen staatshoofd en daarover niets naar buiten brengen?

Wellicht kunt u zo spoedig mogelijk antwoorden in verband met een artikel op Pro Republica over de door u opgeworpen kwestie rondom Edwin de Roy van Zuydewijn?

Met vriendelijke groeten,

Ton Biesemaat

ProRepublica doet haar uiterste best om alle rechthebbenden van tekst- en beeldmateriaal
gebruikt op deze website te achterhalen en te vermelden. Eventuele rechthebbenden die niet
vermeld zijn kunnen zich wenden tot ProRepublica. Waar gebruik is gemaakt van materiaal
van derden hebben wij getracht te achterhalen bij wie de rechten liggen volgens de
wettelijke bepalingen. Desondanks kan het voorkomen dat het materiaal niet voor publiek
gebruik is vrijgegeven. Uiteraard zullen wij dit materiaal op verzoek zo snel mogelijk
verwijderen indien daarvoor gegronde redenen bestaan.

Reageren? Momenteel is het door een technische storing niet mogelijk te reageren. Hier wordt aan gewerkt. 
Wel is het mogelijk via email te reageren. Excuses voor het ongemak.
Om te reageren klikt u HIER.
republiek republikeins koningin beatrix monarchie vs republiek rijks voorlichtingsdienst prins willem alexander