Pro Republica  republiek republikanisme AERM logo
 
Voorpagina Archief Leo Brabanticus Media-archief Boekbesprekingen Contact Links Zoeken Colofon rss Favoriet Disclaimer    
 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.


Translate this page

Stuur dit artikel door    print-vriendelijke-versie
  
In gangsta's paradise
Ton Biesemaat

Wat we al dachten. Mabel trippelt op haar naaldhakjes door het besneeuwde Davos. Want daar is namelijk het World Economic Forum (WEF) in volle gang. Daar keuvelen de globalistische boven ons gestelden met elkaar. Mabel van Oranje zit er ook, en ze twittert vanuit het mondaine wintersportoord.

 

 

Jammer dat Mabel niet twittert over de vermeende zelfmoord van het hoofd van de beveiliging van het WEF. Markus Reinhardt schoot zich dinsdagochtend met zijn dienstpistool door het hoofd. Sinds 1984 was hij het hoofd van de kantonale Zwitserse politie die het elitaire gebeuren moest beveiligen. Het zou te maken hebben met een alcoholprobleem, hij zou dronken zijn onder werktijd,- dat soort zaken. Het is inderdaad ook een trend onder dat soort mensen: bankiers maken er ook al een einde aan, zoals deze bankier, deze bankier, deze bankier, of deze bankier. En zo kunnen we nog wel een poosje doorgaan.

De wereld lijkt wel dolgedraaid. Daar hoeft u verder niets achter te zoeken, want anders word ik weer voor complottheoreticus uitgemaakt. De mensen met verantwoordelijkheid hebben het moeilijk sinds de financieel-economische bouwval in elkaar is gesodemieterd. Lekker makkelijk voor zo'n republikeinse betweter om aan de zijlijn maar te tergen en te sarren. Die bankiers hadden het beste met ons voor, de boel stortte in elkaar, en bijvoorbeeld uit een zwaar drukkende verantwoordelijkheid, schaamte of de vrees als sociale outcast in de betere kringen door het leven te moeten gaan, zagen ze het niet meer zitten. Gelukkig hebben we nog de boven ons gestelden in Davos die in de sneeuw het hoofd koel weten te houden.

 

 

Maar daar twittert Mabel liever niet over. Al die ellende, daar heb je immers niets aan. Stel je voor dat de mensen zich anders eens haar eigen gangsterverleden zouden herinneren? Mabel & wapens. Mo Sacirbey, Bosnië, De Dominee alias 'de lange'... Mabeltje speelt samen met de boven ons gestelden de vermoorde onschuld. Zo'n George Soros, de louche valutahandelaar en speculant, kent ze maar al te goed. Maar die is - net als Mabel - tegenwoordig alleen nog maar actief in de goede doelen sprookjeswereld. Dat is diezelfde sprookjeswereld van dat witte spul waar Klaas Bruinsma en volgens ene Edwin de Roy van Zuydewijn de bankiers en vastgoedjongens maar geen genoeg van konden krijgen. Mabel heeft dat nu verruild voor sneeuw. Ik bedoel: Mabel is goedgekeurd door zijne heiligheid Nelson Mandela en hare hoogheid Beatrix en is moeder van twee schatten van prinsenkinderen. En ze doet zúlk goed werk voor de arme sloebers op deze aardkloot. We horen het geroep reeds uit de verte: 'Pro Republica, houd nu toch eens op met dat gezeik over Mabel. Mabel bij het WEF in Davos, Beatrix op Bilderberg of Máxima en het microkrediet. Dat heeft toch niets te maken met de familie Van Amsberg en haar politieke en financieel-economische invloed?'

Helaas voor Mabel is ze een te gemakkelijk republikeins doelwit, dat twitterend op haar naaldhakjes door de sneeuw strompelt. Een digitale sneeuwbal kan ze van ons krijgen. Altijd raak.

Hey Mabel, ken je ons nog? Speciaal voor jou: Gangsta's Paradise. De titel 'Gangsta's Paradise' staat voor Nederland. De geïnformeerde en dus kritische republikein weet wel waarom.

ProRepublica doet haar uiterste best om alle rechthebbenden van tekst- en beeldmateriaal
gebruikt op deze website te achterhalen en te vermelden. Eventuele rechthebbenden die niet
vermeld zijn kunnen zich wenden tot ProRepublica. Waar gebruik is gemaakt van materiaal
van derden hebben wij getracht te achterhalen bij wie de rechten liggen volgens de
wettelijke bepalingen. Desondanks kan het voorkomen dat het materiaal niet voor publiek
gebruik is vrijgegeven. Uiteraard zullen wij dit materiaal op verzoek zo snel mogelijk
verwijderen indien daarvoor gegronde redenen bestaan.

Reageren? Momenteel is het door een technische storing niet mogelijk te reageren. Hier wordt aan gewerkt. 
Wel is het mogelijk via email te reageren. Excuses voor het ongemak.
Om te reageren klikt u HIER.
republiek republikeins koningin beatrix monarchie vs republiek rijks voorlichtingsdienst prins willem alexander