Pro Republica  republiek republikanisme AERM logo
 
Voorpagina Archief Leo Brabanticus Media-archief Boekbesprekingen Contact Links Zoeken Colofon rss Favoriet Disclaimer    
 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.


Translate this page

Stuur dit artikel door    print-vriendelijke-versie
  
Het reclamebureau
Ger de Vries - 19 maart 2013

rvd_logo

Raar maar waar, de von A's zijn populair.
Ze doen daar hoegenaamd niets voor, dat wordt voor ze gedaan door hun reclamebureau RVD. De charme-offensieven komen heden ten dage met steeds grotere regelmaat voorbij op de Nationale (door de RVD) gecontroleerde TV- en andere Nationale MSM (Media code). De fotoshoots met ze zijn zo frequent dat hun uiterlijk enigszins wit is uitgeslagen van het flitsen.

Je kunt zeggen van dat RVD wat je wilt, maar ze doen hun werk goed! Last van scrupules of een andere vorm van gewetensbezwaar hebben ze totaal niet bij het RVD, en dat is speciaal voor republikeinen moeilijk te verteren. Waarom dat bureau - waar wij als republikeinen ook nog eens aan moeten meebetalen - hun cover- up's zo goed doen is mij een raadsel, ze zijn constant bezig de werkelijkheid omtrent de von A's mooier te laten lijken dan ze zijn, dus wat levert dat voor ze op?
Hoe kunnen ze het zichzelf vergeven dat ze tegenstanders van het 'monarchale gedoe' constant gek laten verklaren en/of op te sluiten? Van sommigen wordt zelfs nooit meer iets vernomen. Een dictatuur zou het niet beter kunnen regelen. Zelfs een kartonnen doos met de tekst dat "de monarchie niet meer kan omdat het 2013 is" wordt hardhandig door de politie in opdracht afgekapt als ware het levensgevaarlijke terroristen. Vrijheid van meningsuiting? Die is letterlijk ver te zoeken.

Onduidelijkheid
Veel van de onvrede van republikeinen is - naast het feit dat het nu de hoogste tijd is om de democratie (leest de republiek) opnieuw in te voeren - de totale onmacht van de parlementariërs om hun republikeinse stem te laten klinken! Waar zijn ze eigenlijk bang voor? We hebben immers een vergelijking, was de republikeinse tijd gedurende de Bataafse republiek van 1795 tot 1801 niet de meest stabiele en gelukkigste tijd uit onze geschiedenis?

DNA
De onvrede onder republikeinen wordt nog extra gevoed door de familie von Amsberg zelf die pertinent weigeren om door middel van een DNA- test te bewijzen dat ze inderdaad afstammen van Willem I of zelfs van de laatste koning Willem III. Die test zal nooit plaatsvinden omdat ze de uitslag al reeds kennen, ze zijn door list en bedrog aan de macht geholpen, van afstamming is geen enkele sprake. De aanstaande Willem die we voor het gemak maar even Willem de Laatste zullen noemen, maakt het ons niet makkelijk om uit te zien naar een totaal onnodig ongekozen staatshoofd.
Zijn vastgoed dat hij zo hier, maar vooral daar heeft vergaard is in feite honderden miljoenen waard. De reden waarom hij dat vastgoed overal opkoopt is een raadsel. Waarschijnlijk denkt hij alvast vooruit en is hij het bekende appeltje voor de dorst aan het opsparen voor na zijn gedwongen vertrek.

Ik wens hem bij voorbaat al een prettig asiel toe, waar dan ook!

ProRepublica doet haar uiterste best om alle rechthebbenden van tekst- en beeldmateriaal
gebruikt op deze website te achterhalen en te vermelden. Eventuele rechthebbenden die niet
vermeld zijn kunnen zich wenden tot ProRepublica. Waar gebruik is gemaakt van materiaal
van derden hebben wij getracht te achterhalen bij wie de rechten liggen volgens de
wettelijke bepalingen. Desondanks kan het voorkomen dat het materiaal niet voor publiek
gebruik is vrijgegeven. Uiteraard zullen wij dit materiaal op verzoek zo snel mogelijk
verwijderen indien daarvoor gegronde redenen bestaan.

Reageren? Momenteel is het door een technische storing niet mogelijk te reageren. Hier wordt aan gewerkt. 
Wel is het mogelijk via email te reageren. Excuses voor het ongemak.
Om te reageren klikt u HIER.
republiek republikeins koningin beatrix monarchie vs republiek rijks voorlichtingsdienst prins willem alexander