Pro Republica  republiek republikanisme AERM logo
 
Voorpagina Archief Leo Brabanticus Media-archief Boekbesprekingen Contact Links Zoeken Colofon rss Favoriet Disclaimer    
 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.


Translate this page

Stuur dit artikel door    print-vriendelijke-versie
  

Criminaliteit rond de Kroon 12
Aad van der Horst, 17 maart 2012

iets

In deze serie artikels schrijf ik over criminelen die hun criminele activiteiten zo dicht mogelijk bij de Kroon laten plaatsvinden omdat zij zich hiermee zo onschendbaar wanen als het Koningschap.
Zij suggereren dat zij de Kroon beschermen en dreigen desnoods met fikse gevangenisstraffen. In werkelijkheid beschermen zij slechts hun eigen criminele kapitaal. Bij dit soort gesjoemel wordt gebruik gemaakt van vage begrippen als "ongeschreven staatsrecht". Het verborgen houden van criminaliteit is echter ook strafbaar en dan gaat het over geschreven recht. Natuurlijk zijn er mensen die ook in dit soort zaken de wet gewoon willen toepassen en zo hoort het.

Zoals ik in voorgaande artikels al aangaf ga ik ervan uit dat het aantal mensen groeit dat vindt dat ook in deze zaak de wet moet worden toegepast. Zolang echter de balans niet definitief is doorgeslagen voelen veel mensen zich van twee kanten onder druk gezet en weten zij niet welke kant zij moeten kiezen. Ik ga ervan uit dat uiteindelijk de balans zal doorslaan ten gunste van de mensen die de wet willen toepassen. Om te proberen de gang van zaken in een stroomversnelling te brengen schreef ik onder andere aan de studenten van zo'n 10 universiteiten.

Geen van de brieven die ik schreef is echter bij de studenten aangekomen.
De meeste weerstand ondervond ik bij mijn pogingen om studievereniging Grotius in Leiden te bereiken. Van deze vereniging is misschien ook Koningin Beatrix ooit nog lid geweest toen zij studeerde in Leiden. Ook van de familie Steensma studeerde er tenminste èèn in Leiden. De Steensma's zijn notarissen en officieren van justitie die dichtbij het Koninklijk Huis staan. Ik wil nog een keer een artikel schrijven dat alleen maar betrekking heeft op mijn correspondentie met de universiteiten. Ik hoop echter eerst dat anderen een beter resultaat hebben bij hun pogingen te corresponderen met universiteiten. Zie hiervoor artikel "Brief aan Erwin Lensink" door Drs. J.A. Zijlstra, 2012-02-24 en de reacties die bij dit artikel werden geplaatst.

Over invloed van de overheid op de media schreef ik al in Criminaliteit 11. Over infiltranten van de overheid schreef ik in Criminaliteit 7 en in reacties, ook in reacties bij Stroman Radio (Argusoog). Zie vooral de reacties bij Stroman Radio 24 oktober 2011 en bij Stroman Radio 5 maart 2012. Inmiddels lijkt het erop dat Stroman Radio nu (11 maart 2012) helemaal wordt beëindigd. Ik hoop dat het Openbaar Ministerie ook succes heeft bij het opsporen van infiltranten die door het spelen van vergaande, verraderlijke spelletjes hebben meegewerkt om te proberen Criminaliteit rond de Kroon in de doofpot te laten verdwijnen. Infiltranten zijn bedoeld criminaliteit op te sporen, niet om criminaliteit verborgen te houden. Ik heb de indruk dat er al een paar zijn gevlucht.

Ondertussen duurt de mediastilte rond het Koninklijk Huis nu wel heel erg lang.
Over troonsopvolging en het feest "200 jaar Koninkrijk" hebben we al heel lang niets meer gehoord, bij het NOS journaal jaaroverzicht 2011ontbrak de Koninklijke Familie geheel, de villa in Mozambique is nog steeds niet verkocht (zie Criminaliteit rond de Kroon 10) en nu wordt in het NOS journaal zelfs de zogenaamde "damschreeuwer" niet meer in verband gebracht met de Koninklijke Familie. De mediastilte (afgezien van enkele berichten) is wellicht de stilte voor de storm. Als de door mij genoemde uitspraak van de rechter wordt uitgevoerd komt er een schandaal boven water waarbij alle vorige schandalen rond de Koninklijke Familie in het niet verzinken.

Zie ook :
Criminaliteit rond de Kroon 11
Criminaliteit rond de Kroon 10
Criminaliteit rond de Kroon 9
Criminaliteit rond de Kroon 8
Criminaliteit rond de Kroon 7

Criminaliteit rond de Kroon 6
Criminaliteit rond de Kroon 5
Criminaliteit rond de Kroon 4
Criminaliteit rond de Kroon 3
Criminaliteit rond de Kroon 2
Criminaliteit rond de Kroon 1

ProRepublica doet haar uiterste best om alle rechthebbenden van tekst- en beeldmateriaal
gebruikt op deze website te achterhalen en te vermelden. Eventuele rechthebbenden die niet
vermeld zijn kunnen zich wenden tot ProRepublica. Waar gebruik is gemaakt van materiaal
van derden hebben wij getracht te achterhalen bij wie de rechten liggen volgens de
wettelijke bepalingen. Desondanks kan het voorkomen dat het materiaal niet voor publiek
gebruik is vrijgegeven. Uiteraard zullen wij dit materiaal op verzoek zo snel mogelijk
verwijderen indien daarvoor gegronde redenen bestaan.

Reageren? Momenteel is het door een technische storing niet mogelijk te reageren. Hier wordt aan gewerkt. 
Wel is het mogelijk via email te reageren. Excuses voor het ongemak.
Om te reageren klikt u HIER.
republiek republikeins koningin beatrix monarchie vs republiek rijks voorlichtingsdienst prins willem alexander