Pro Republica  republiek republikanisme AERM logo
 
Voorpagina Archief Leo Brabanticus Media-archief Boekbesprekingen Contact Links Zoeken Colofon rss Favoriet Disclaimer    
 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.


Translate this page

Stuur dit artikel door    print-vriendelijke-versie
  

Criminaliteit rond de Kroon 10
Aad van der Horst, 13 februari 2012

Ingezonden artikel. Geplaatste artikelen hoeven niet perse het standpunt van de redactie te zijn.

iets

In Criminaliteit rond de Kroon 1 t/m 9 schreef ik over het verdwenen vermogen uit mijn vaders nalatenschap en waarom ik er vanuit ga dat dit vermogen is belegd zeer dichtbij de Koninklijke Familie, hoogstwaarschijnlijk in het vastgoedproject van Prins Willem-Alexander in Mozambique (Machangulo).
De laatste gebeurtenissen rond deze villa lijken mijn stelling definitief te bevestigen: de villa kàn niet worden verkocht. De media suggereren dat de villa is verkocht maar bij nauwkeurig lezen blijkt slechts dat de verkoop van de aandelen nu in handen is van de Vereniging van Eigenaren en àls de aandelen worden verkocht delen Prins en Prinses gewoon in de winst (NRC Handelsblad 17 januari 2012).

Ook genoemde nalatenschap is nog steeds niet afgewikkeld volgens de regels van het Nieuwe Erfrecht en volgens uitspraak van de rechter. Het betreft hier dus een uitspraak die honderd procent goed is. Over het Nieuwe Erfrecht wordt hoofdzakelijk lovend geschreven en op deze uitspraak van de rechter heeft niemand kritiek geleverd. Altijd moet iedereen zich aan de uitspraak van de rechter houden, zelfs als iedereen weet dat een uitspraak fout is, moet er nog heel wat gebeuren voordat er iets voor de slachtoffers wordt gedaan. Bekende nederlanders zoals Maurice de Hond en Maarten 't Hart maken zich sterk voor de slachtoffers en Professor W.A. Wagenaar, Professor H. Israëls en Professor P.J. van Koppen schreven een boek over rechterlijke dwalingen (De slapende rechter).

In "Criminaliteit rond de Kroon" is de situatie precies andersom: de uitspraak is honderd procent goed, maar hij wordt niet uitgevoerd. Sterker nog: de overheid overtreedt op criminele wijze haar eigen wetten om te voorkomen dat de uitspraak wordt uitgevoerd.

De absolute onschendbaarheid van (Caminada) notaris Alexander Quinten Blomaard is de belangrijkste aanwijzing voor een verband met het Koninklijk Huis. Notarissen en andere "Hoge Dames en Heren" maken misbruik van hun positie dichtbij de Kroon. Een notaris wordt beëdigd door de Koningin en de vriendschappelijke verstandhouding tussen Koninklijk Huis en notariaat is een historisch feit. Reageerders bij Pro Republica ontdekten het volgende:

Prinses Beatrix kwam regelmatig bij Mr. B.W.J. Steensma en zij had verkering met notariszoon Mr. Bob Steensma. Nu nog is in Haarlem werkzaam als Hoofdofficier van Justitie Mr. B.W.J. (Bob) Steensma die dus dezelfde drie voorletters en dezelfde titel heeft als Mr. B.W.J. Steensma waar Prinses Beatrix regelmatig kwam. De Steensma's zijn notarissen en officieren van justitie, misschien moet hier de verklaring worden gezocht voor de absolute onschendbaarheid van notaris Alexander Quinten Blomaard.

Het is mijn vaste overtuiging dat er altijd mensen zijn die vinden dat de wet moet worden toegepast. Het is nu slechts wachten totdat er voldoende mensen zijn die vinden dat ook in dèze zaak de wet moet worden toegepast en dat dus de uitspraak van de rechter moet worden uitgevoerd. Geen wonder dat we niets meer horen over troonsopvolging en het feest "200 jaar Koninkrijk": als de monarchie in stand moet worden gehouden door het "gedogen" van criminaliteit is er iets heel erg mis!

Zie ook :
Criminaliteit rond de Kroon 9
Criminaliteit rond de Kroon 8
Criminaliteit rond de Kroon 7

Criminaliteit rond de Kroon 6
Criminaliteit rond de Kroon 5
Criminaliteit rond de Kroon 4
Criminaliteit rond de Kroon 3
Criminaliteit rond de Kroon 2
Criminaliteit rond de Kroon 1

ProRepublica doet haar uiterste best om alle rechthebbenden van tekst- en beeldmateriaal
gebruikt op deze website te achterhalen en te vermelden. Eventuele rechthebbenden die niet
vermeld zijn kunnen zich wenden tot ProRepublica. Waar gebruik is gemaakt van materiaal
van derden hebben wij getracht te achterhalen bij wie de rechten liggen volgens de
wettelijke bepalingen. Desondanks kan het voorkomen dat het materiaal niet voor publiek
gebruik is vrijgegeven. Uiteraard zullen wij dit materiaal op verzoek zo snel mogelijk
verwijderen indien daarvoor gegronde redenen bestaan.

Reageren? Momenteel is het door een technische storing niet mogelijk te reageren. Hier wordt aan gewerkt. 
Wel is het mogelijk via email te reageren. Excuses voor het ongemak.
Om te reageren klikt u HIER.
republiek republikeins koningin beatrix monarchie vs republiek rijks voorlichtingsdienst prins willem alexander