Pro Republica  republiek republikanisme AERM logo
 
Voorpagina Archief Leo Brabanticus Media-archief Boekbesprekingen Contact Links Zoeken Colofon rss Favoriet Disclaimer    
 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.


Translate this page

Stuur dit artikel door    print-vriendelijke-versie
  

Criminaliteit rond de Kroon 8
Aad van der Horst, 29 november 2011

Ingezonden artikel. Geplaatste artikelen hoeven niet perse het standpunt van de redactie te zijn.

iets

Update Criminaliteit rond de Kroon.

Na de uitzending van Stroman Radio 14 november 2011 (http://www.argusoog.org) zijn er nog enkele misverstanden en vragen over "Criminaliteit rond de Kroon". Kern van dit verhaal is nog steeds de uitspraak van de rechter (deze uitspraak is door Pro Republica gepubliceerd bij "Criminaliteit rond de Kroon 5").
In deze uitspraak heeft de rechter vastgelegd hoe de afwikkeling van een nalatenschap zal gebeuren.

Misleidend is de suggestie dat ik zou moeten bewijzen waar het verdwenen geld is gebleven. Belangrijk hierbij is dat we er aan denken dat er uiteindelijk (in de hele wereld!) maar één persoon is die kan bepalen wat wel of niet bewezen is en dat is de rechter. In dit geval heeft de rechter zelf bepaald in haar uitspraak wie hier de wettelijke verplichting hebben de bewijzen te leveren. Als de nalatenschap wordt afgewikkeld volgens uitspraak van de rechter dan regent het bewijzen.

Wat ik in dit verband met dit geld noem zijn geen bewijzen maar wel een groot aantal feiten die geloofwaardig maken dat het verdwenen geld waarschijnlijk is belegd in de buurt van het Koninklijk Huis. Naast de al genoemde feiten kan ik hier bijvoorbeeld nog aan toevoegen dat volgens de media de familie Fentener van Vlissingen is betrokken bij de koop van de villa in Mozambique, deze familie is ook betrokken bij de oprichting van de Steenkolen Handels Vereniging (SHV), mijn grootvader was steenkolenhandelaar. Mijn vader werkte als werktuigbouwkundig ingenieur voor Werkspoor, een bedrijf waarvoor bijvoorbeeld Prins Bernhard in 1951 een grote order regelde in Argentinië (zie Tom Couzy bij 9 nov. 2011).

Een ander misverstand is dat het probleem op de eerste plaats zou gaan om het verdwenen geld. Ik vraag op de eerste plaats aandacht voor terreur van de overheid die zowel mijn gezin als mijn bedrijf probeert te ruïneren en mij op alle mogelijke manieren probeert te dwingen tot het ondertekenen van een andere akte dan de rechter heeft bepaald. Hoogtepunt van deze terreur is de in alle opzichten onrechtmatige procedure die de overheid startte met het verzoek aan de kantonrechter in Alphen aan den Rijn om mij geestelijk gestoord te verklaren en voor mij een curator te benoemen die dan namens mij de valse akte kan ondertekenen.

Het tijdstip voor de "terechtzitting" was perfect getimed: in april van dit jaar vlak na de schietpartij die hier in Alphen aan den Rijn plaatsvond. In een dergelijk klimaat is het een stuk gemakkelijker om geloofwaardig te maken dat iemand geestelijk moet worden onderzocht. Ik ben echter niet naar de "terechtzitting" gegaan omdat ze letterlijk niets hadden dat het verzoek rechtvaardigt. De kantonrechter heeft het verzoek dan ook afgewezen.

De uitspraak van de rechter is echter nog steeds niet uitgevoerd. Omdat ik hier dus volkomen machteloos ben heb ik nu dus mijn hoop gevestigd op Ineke van Gent (Groen Links) die in april (vóór de "terechtzitting"!) van de daken heeft staan schreeuwen dat ze "opheldering" wil over "Mozambique".

Zie ook :
Criminaliteit rond de Kroon 7
Criminaliteit rond de Kroon 6
Criminaliteit rond de Kroon 5
Criminaliteit rond de Kroon 4
Criminaliteit rond de Kroon 3
Criminaliteit rond de Kroon 2
Criminaliteit rond de Kroon 1

ProRepublica doet haar uiterste best om alle rechthebbenden van tekst- en beeldmateriaal
gebruikt op deze website te achterhalen en te vermelden. Eventuele rechthebbenden die niet
vermeld zijn kunnen zich wenden tot ProRepublica. Waar gebruik is gemaakt van materiaal
van derden hebben wij getracht te achterhalen bij wie de rechten liggen volgens de
wettelijke bepalingen. Desondanks kan het voorkomen dat het materiaal niet voor publiek
gebruik is vrijgegeven. Uiteraard zullen wij dit materiaal op verzoek zo snel mogelijk
verwijderen indien daarvoor gegronde redenen bestaan.

Reageren? Momenteel is het door een technische storing niet mogelijk te reageren. Hier wordt aan gewerkt. 
Wel is het mogelijk via email te reageren. Excuses voor het ongemak.
Om te reageren klikt u HIER.
republiek republikeins koningin beatrix monarchie vs republiek rijks voorlichtingsdienst prins willem alexander