Pro Republica  republiek republikanisme AERM logo
 
Voorpagina Archief Leo Brabanticus Media-archief Boekbesprekingen Contact Links Zoeken Colofon rss Favoriet Disclaimer    
 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.


Translate this page

Stuur dit artikel door    print-vriendelijke-versie
  
Criminaliteit rond de Kroon 4
Aad van der Horst, 21 maart 2011

iets

Mijn eerdere drie artikels Criminaliteit rond de Kroon werden naar de kantonrechter in Alphen aan den Rijn gestuurd met het verzoek mij naar aanleiding van deze artikels geestelijk gestoord te verklaren. Ik beschrijf in deze artikels waarom ik er vanuit ga dat het gestolen geld van mijn vaders nalatenschap is belegd in het vastgoedproject van Prins Willem Alexander in Mozambique en tevens beweer ik dat Caminada Notarissen steelt van deze nalatenschap door het sturen van valse facturen. Caminada Notarissen is zo onschendbaar als het Koninklijk Huis zelf. Het door mijn familie ingediende verzoekschrift voldeed op geen enkele manier aan de eisen maar werd door de griffiers gretig in behandeling genomen.

Geheel tegen de regels van de procedure in werden door griffier M.G.S. Pos - Burg mijn vrouw en dochter opgeroepen om bij de kantonrechter onder ede te worden gehoord en te verklaren dat ik geestelijk gestoord ben. Van griffier mevrouw M. Ebben kreeg ik telefonisch te horen dat ik geestelijk ziek ben en daarom onder curatele moet worden gesteld.

Ik weet dat er inmiddels achter de schermen een groeiend aantal mensen is dat het met de gang van zaken niet eens is maar tot nu toe is het kennelijk niet mogelijk dat iemand zijn verantwoordelijkheid neemt. Het wachten is dus tot de balans doorslaat waarna ik alsnog bij het Openbaar Ministerie aangifte zal doen van de criminele praktijken van Caminada. Tevens kunnen meerdere mensen aangifte tegemoet zien omdat zij meewerken aan het verborgen houden van criminaliteit. Ik schreef dit laatste aan de griffier in Alphen met het dringende verzoek het door mijn familie ingediende verzoek onmiddellijk niet- ontvankelijk te verklaren.

Het verzoekschrift was in alle opzichten ondeugdelijk, als enige "bewijs" werden meegestuurd de drie artikels die op de website van Pro Republica verschenen. Bovendien is het verzoek juridisch onmogelijk en volkomen zinloos. Omdat ik geestelijk gestoord zou zijn zou een curator moeten worden benoemd in verband met de afwikkeling van mijn vaders nalatenschap. in dit geval is er echter reeds een gerechtelijk benoemde vereffenaar aanwezig die alle bevoegdheden heeft. Zelfs twee rechters hebben hier uitspraak gedaan: èèn heeft vastgelegd dat een vereffenaar wordt benoemd, een ander heeft de benoeming uitgesproken.

Nu gaat de vereffenaar zelf om de benoeming van een curator vragen die dus minder bevoegdheden heeft dan hij zelf en in het hele Nieuwe Erfrecht niet wordt genoemd in dit verband. Toch namen de griffiers in Den Haag dit verzoek serieus en stuurden het door naar de griffiers in Alphen die het dus ook serieus nemen.

Het Nieuwe Erfrecht zou een verbetering zijn voor alle deelgenoten in een nalatenschap. Dat is het ook, behalve als je een criminele notaris treft die gevestigd is in Den Haag temidden van zeer veel koninklijke bezittingen want dan kun je het wetboek net zo goed in de openhaard gooien.

Criminaliteit rond de Kroon 3
Criminaliteit rond de Kroon 2
Criminaliteit rond de Kroon 1ProRepublica doet haar uiterste best om alle rechthebbenden van tekst- en beeldmateriaal
gebruikt op deze website te achterhalen en te vermelden. Eventuele rechthebbenden die niet
vermeld zijn kunnen zich wenden tot ProRepublica. Waar gebruik is gemaakt van materiaal
van derden hebben wij getracht te achterhalen bij wie de rechten liggen volgens de
wettelijke bepalingen. Desondanks kan het voorkomen dat het materiaal niet voor publiek
gebruik is vrijgegeven. Uiteraard zullen wij dit materiaal op verzoek zo snel mogelijk
verwijderen indien daarvoor gegronde redenen bestaan.

Reageren? Momenteel is het door een technische storing niet mogelijk te reageren. Hier wordt aan gewerkt. 
Wel is het mogelijk via email te reageren. Excuses voor het ongemak.
Om te reageren klikt u HIER.
republiek republikeins koningin beatrix monarchie vs republiek rijks voorlichtingsdienst prins willem alexander