Pro Republica  republiek republikanisme AERM logo
 
Voorpagina Archief Leo Brabanticus Media-archief Boekbesprekingen Contact Links Zoeken Colofon rss Favoriet Disclaimer    
 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief.


Translate this page

Stuur dit artikel door    print-vriendelijke-versie
  
Oproep aan alle leden en sympathisanten
Webredactie, 3 januari 2011

Momenteel wordt Nederland overspoeld met charme-offensieven, positieve poll-uitslagen en berichten over het "harde werk" dat de koningin en haar opvolgers uitvoeren. Onze inschatting is dat een abdicatie op handen is, waarschijnlijk tijdens de viering van 200 jaar monarchie, die gepland staat tussen 2013 tot 2015. We hebben dus veel werk voor de boeg.

Op dinsdag 25 januari diende de zaak die Cozzmoss tegen ons had aangespannen: op de website heeft u inmiddels een kort verslag kunnen lezen. U begrijpt dat de juridische kosten die wij voor deze rechtzaak hebben moeten maken een enorme bres in onze bankrekening hebben geslagen. Omdat wij toch met man en macht door willen gaan met het bedenken en uitvoeren van acties om de abdicatie te voorkomen danwel het protest van vele republikeinse medelanders kenbaar te maken, zijn wij hard op zoek naar financiering hiervan.

Bent u lid van Pro Republica? Dan verzoeken wij u vriendelijk na te gaan of u de contributie voor 2011 al hebt betaald. U kunt het bedrag van € 15,- overmaken op ING-bankrekeningnummer 4265441 ten name van Pro Republica te Boxtel. Wilt u via iDeal betalen, dan kan dat via deze link. LET OP: bij de iDeal link staat de naam van onze betaal-tussenpersoon, Mollie Payments, echter de betaling wordt aan Pro Republica overgemaakt. Wilt u na afloop nog even een email sturen aan contact@prorepublica.org waarin u uw gegevens en liefst ook - indien bekend - uw lidmaatschapsnummer vermeldt? Dit om het voor onze penningmeester gemakkelijker te maken de betaling te koppelen aan de juiste persoon. Wij danken u hartelijk voor uw vertrouwen in onze vereniging.

Staat u sympathiek tegenover de doelstellingen van Pro Republica en wilt u ons financieel ondersteunen? Uw donaties zijn zeer welkom. Klik hier om te doneren via iDeal, telefoon, sms of Wallie, of klik hier om te doneren via Paypal. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage. Uw gift is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Voor informatie klikt u op het ANBI logo bovenaan de website. De vereniging Pro Republica wordt door de belastingdienst aangemerkt als een "Algemeen Nut Beogende Instelling".

leve de republiekProRepublica doet haar uiterste best om alle rechthebbenden van tekst- en beeldmateriaal
gebruikt op deze website te achterhalen en te vermelden. Eventuele rechthebbenden die niet
vermeld zijn kunnen zich wenden tot ProRepublica. Waar gebruik is gemaakt van materiaal
van derden hebben wij getracht te achterhalen bij wie de rechten liggen volgens de
wettelijke bepalingen. Desondanks kan het voorkomen dat het materiaal niet voor publiek
gebruik is vrijgegeven. Uiteraard zullen wij dit materiaal op verzoek zo snel mogelijk
verwijderen indien daarvoor gegronde redenen bestaan.

Reageren? Momenteel is het door een technische storing niet mogelijk te reageren. Hier wordt aan gewerkt. 
Wel is het mogelijk via email te reageren. Excuses voor het ongemak.
Om te reageren klikt u HIER.
republiek republikeins koningin beatrix monarchie vs republiek rijks voorlichtingsdienst prins willem alexander